Workaway//Barcelona

Jeg stødte på et tidspunkt på et fyr ved navn Nikolaj Astrup Madsen, jeg er egentlig ikke helt klar over hvordan jeg fandt frem til ham, men formentlig under en af mine utallige søgninger rundt i en af internettets utallige kringelkroge. jeg læste lidt op på ham og modsat mange andre online marketings folk fandt jeg at Nikolaj faktisk havde noget på hjerte. På et tidspunkt spurgte han om feedback på et hjemmeside, jeg gav ham lidt feedback samtidig med at hvis han en dag manglede en kok til han projekt kunne han jo skrive til mig.

Et par måneder senere får jeg en besked om jeg kunne have interesse i at komme med til Spanien for at lave mad til 20 iværksættere, det tilbud kan jeg ikke sige nej til.

Her er hvad Nikolaj skriver om sig selv:

[blockquote animation=”fadeInUp”]

Som 17 årig begyndte jeg at snuse til iværksætteri, og her mødte jeg nogle spændende mennesker. Jeg fandt ud af at hvis man vælger sin egen unikke vej i livet, og ikke den vej alle andre vælger, så kan man opnå noget mere og få nogle fantastiske oplevelser.

De sidste 7-8 år har jeg været i gang med forskellige iværksætterprojekter, både fuldtid, ved siden af studie, ved siden af fuldtidsjob, med partnere og alene.  Jeg har hovedsageligt arbejdet med markedsføring, som både har min interesse og som jeg selv mener at jeg har et vist talent for.

I 2009 begyndte jeg at løbe fordi jeg ville gennemføre en marathon, og jeg blev hurtigt bidt. Efter et år med en masse marathonløb, skiftede jeg til triathlon, som jeg er blevet endnu mere bidt af. At dyrke sport er blevet en vigtig ting for mig, som jeg har seriøse og ambitiøse mål omkring, præcis som med mit arbejde.

[/blockquote]

 

 

photo

photo

photo

photo

photo

photo

Skriv et svar