Walking home for Breakfast

Da jeg var på mit første Microadventure havde jeg været på arbejde i 13 timer, det var derfor med et træt hoved og trætte ben at jeg svingede rygsækken over skulderen og gik ud af Aarhus mens mange unge på vej i byen gav mig undrende blikke. Første stop på turen 7/11 for at tanke lidt sødt.

Ved 11 tiden nåede jeg tangkrogen og turen gennem skoven kunne begynde. De første par kilometer af skoven var mørke og dystre , men efter 10minutter var det befriende at vandre gennem den mørke skov kun oplyst af min pandelampe. på et tidspunkt hører jeg stemmer og ser lidt derefter flammerne fra et bål og lyden af fulde mennesker undgår ikke mine ører. De har åbenbart set min pandelampe og snart har jeg en lyskegle efter mig . Paranoide tanker løber gennem hjernen og jeg gemmer mig i skyggen af trænerne og sniger mig udenom lyset. Det lykkedes og snart er jeg igen i den sorte skov.

Ved 1 tiden slår jeg teltet op i skovbrynet kun 10meter fra det brusende hav og har en fantastisk nat i det fri.

Ved 7 tiden står jeg op, ligger lidt og lytter til havets brusen inden jeg står op pakker sammen og går de sidste 15 km ud til mine forældre i Norsminde hvor de venter med morgenmaden.

 

photo

photo

photo

photo

Skriv et svar