Malta

Intro

Så sidder vi her igen, i en lufthavn. Guderne skal vide at jeg hader lufthavne, det starter allerede ved security, selvom jeg aldrig har haft noget at skjule bliver jeg altid nervøs, ryster lidt i hænderne og koldsveden begynder typisk. Man føler at alle øjne er rettet mod en, selvom man udmærket godt ved at det ikke er tilfældet. Efter security kommer du ind til butikkerne der naturligvis ikke er til at betale for os rejserotter, som sædvanligt har jeg glemt at spise hjemmefra så du køber en dyr skodsandwich der svarer til en halv månedsløn. Når den så er spist kan du begynde den hvileløse vandring frem og tilbage, fordi du er der naturligvis i alt for god tid. Så bliver det bordingtid og Hr. og fru hakkebøf med hver deres bæltetaske om livet har fundet ud af at der er noget der hedder Ryan air, hvilket jo som sådan er fint nok bortset fra at der typisk ikke er det der ikke er galt med Ryan air til trods for at de har betalt under 1000kr for en billet og man dermed får hvad man betaler for.

Så står Hr. og fru hakkebøf der og maser sig foran for at komme ind til deres allerede forudbestilte sæder, når du så har sat dig til rette i dit sæde begynder cirkus Ryan air, skal du have noget at drikke, skal du have en kold pølse(eller det siger de naturligvis ikke, men hr. hakkebøf ved siden af mig synes i hvert fald at den var kold) skal du ikke se om du kan vinde noget på vores skrabelodder. Men når hjulene så suser hen af den maltestiske asfalt mærker vi det største levn fra charterturismens storhedstid klapperiet, i Ryan air er der tilmed tilsat en fanfare for at flyet endnu engang er landet til tiden.

photo

Det får det til at løbe mig koldt ned ad ryggen når folk klapper når flyet lander, for som Mario Balotelli engang sagde: postmanden jubler jo heller ikke når han afleverer en pakke.

Men heldigvis er der jo en ende på dette cirkus, dette virvar af dårligdomme. Destinationen på denne tur er Malta der med sin beliggenhed i middelhavet syd for Italien byder på dejlige forårs 20 grader. Øen lokker med perfekt cykelvejr og det er præcis hvad jeg har i sinde at lave de næste 7 dage.

Jeg har booket den første overnatning i turistbyen Bugibba på den nordlige del af øen.  Finder hurtigt bussen fra lufthavnen til Bugibba. Billetsælgeren er skide smart og sælger mig en billet der udløber 10minutter før bussen ankommer i Bugibba, jeg er derfor tvunget til at købe en ny billet i bussen hvis altså jeg vil helt til Bugibba hvilket jeg jo altså gerne vil, de kloge narrer de mindre kloge.

Ankommet til byen går jeg på jagt efter hotellet men ingen kender tilsyneladende stedet, og adressen findes ikke, efter en times tid opgiver jeg at finde hotellet og jeg finder nede ved havnefronten det lidt finere men stadig relativt billig Hotel seaview ejet af en skeløjet Kineser der ikke er helt glad for jeg vækker ham i hans aftenlur. Værelset kan prale af at have ½ havudsigt hvis altså du stiller dig på tæer og læner dig udover balkonen kan du ane havet.

photo

 

Læs min dagbog fra turen her

Skriv et svar