Caucasus day 1

Caucasus day 2
Dag 23 - 24 - 25 - 26 - 27 Kroatien

Piloten har netop annonceret at flyet letter til tiden, jeg er på vej, ferien er startet. 4 uger i Georgien & Armenien venter forude, allerede i toget opstår der problemer da en usædvanlig sur billetdame havde set sig sur på cyklen og jeg, hun lignede iøvrigt forsangeren fra Europe med stort puddelhår der hører 80’erne til. hun var svær at tage rigtig seriøs som hun stod der og var skrankepave. Men hun har magten og man må jo bøje sig, jeg viser hende min dyrt købte cykelbillet. Får lov at blive stående men hun skuler ondt til mig resten af turen.

I Kastrup møder jeg en helt anderledes villighed til at hjælpe, selvom jeg åbenbart skulle medbringe kvittering for at have købt plads til cyklen går det helt smertefrit med kun et enkelt telefonopkald til chefen for at bekræfte at cyklen (Katie) er velkommen om bord på Airbaltics Airbus i retning mod Riga.
Sover stort set hele vejen fra København til Riga bortset fra en familie på 4 der nægter at sidde hver for sig og indtil den mindste begynder at græde og et par passagerer forbarmer sig letter flyet ikke.

Lufthavnen er som lufthavne er flest kedelig og helt urimeligt dyr, spiser en sandwich der vel bedst kan betegnes som et stykke pap og en juice til den sølle pris af 7euro.

Møder allerede kl. 5 om morgenen den Georgiske frihed da jeg af den smilende(ja smilende) visa udsteder får stukket en flaske lokal rødvin i hånden og en ønske om et godt ophold. Taxachaufføren der kører mig ind til byen viser mig rundt i byen fra hans taxi da han hører at mit hostel først kan lukke mig ind 2 timer senere.

Masser af levn fra sovjet senere hjælper chaufføren mig op på 3 etage med cykel og tasker uden at forlange andet end et håndtryk til gengæld.

photo
Caucasus day 2
Dag 23 - 24 - 25 - 26 - 27 Kroatien