Dag 1 Gud pisser på mig

Dag 2 Pis & kebab
Gobi Desert day 10

Sidder her på Malmø centralstation og spiser en hamper prissat bagel, historien om hvordan jeg overhovedet kom hertil, starter mange timer tidligere. Den starter 1,49 på Århus hovedbanegård, med påstigning af nattens sidste tog mod København. Satsede på at sove det meste af vejen, men skæbnen ville at 2 polske damer åbenbart synes det var utrolig vigtigt at fortælle hinanden om deres respektive livshistorier kl 2 om natten. Men med hjælp fra Eddie Veddar faldt jeg i søvn omkring Odense, da vi nåede Korsør speakede Steward Søe at himmel og helvede havde åbnet sig over København og toget derfor kun ville køre til Høje Tåstrup. Skulle derfra med Metro til Ørestaden og derfra til Nørrebro for til sidst at ramme hovedbanegården, bare for at opdage at toget mod Malmø naturligvis heller ikke kunne køre.

photo

Måtte derfor tage bussen til Kastrup lufthavn for at fange toget til Malmø (Hvad gør man ikke for billige flybiletter)

Mens jeg skriver dette opdager jeg fandme at de har glemt kyllingen i min Bagel.

Flyveturen gik som den skulle , men Wizzair er usædvanlig sparsomme med benpladsen. Men da turen kun er 2 timer undgår jeg en blodprop i benet. Vel ude af lufthavnen finder jeg hurtig lokalbus 200E mod Centrum hvor jeg fanger en Metro mod stoppet Ferod Korkü. Men lige præcis det stop viste sig som det eneste stop i byen at have skiftet navn, fik dog hjælp af en flink ældre mand og var hurtig på rette vej igen. Fandt frem til Mandarin Hostel jeg havde booket på forhånd , Kineserfar var dog ikke tilfreds med at jeg forstyrrede ham i Wimbledon. Kunne dog fortælle ham hvem der vandt da han åbenbart ikke havde opdaget at det var en uge gammel genudsendelse.

photo

Falder hurtig ind i rejserytmen og faldt i snak med to spaniakker og en Aussie, gik en tur og spiste spagetti med Parmesan og Ketchup mens jeg så Brasilien Vs Venzuela og undrer mig over hvor grim en frisure Dani Alves mon kan have?

photo

Dag 2 Pis & kebab
Gobi Desert day 10