Aguram Bay

Aguram Bay - Negombo
Kandy - Arugam bay

Arugam Bay er præcis alt jeg har drømt om de sidste par uger. Ren afslapning, hygge og lidt øller, – måske lidt for mange øller ;). Men har også sparet op de seneste måneder. Tager ud med Jeppe og et par andre og surfer ved Whiskey Point, – områdets bedste surfsted. Endnu en hobby er født. For fanden hvor er det fedt, og følelsen af i hvert fald næsten at ride på en bølge er ubeskrivelig fed. Tuktuk chaufføren, der kører os derud, keder sig åbenbart og giver lidt privat undervisning. Tiden flyver når man hygger sig, og så er klokken pludselig fem. Halvdagsleje af board er 25 kroner, så en egentlig dyr hobby er det jo ikke, men fornemmer, at den sagtens kan gå hen og blive vanedannende, og jeg går allerede nu med tanken om at bruge en måneds tid på Bali efter Himalaya, for at lære at surfe ordenligt. Mulighederne og ikke mindst drømmene er mange. Ikke alle drejer sig om cykling, men også vandring og surfing. Jeg kan mærke en ændring i min sind. Hvor det i starten hovedsageligt gik ud på at cykle langt og gerne jorden rundt, tvivler jeg nu på at det kommer til at ske. Til gengæld åbner jeg langsomt op for at lave en masse andre ting. En ændring det har taget mig lang tid at vænne mig til, men er efterhånden indstillet på at sådan er det, og jeg er glad for den. Men jeg kender også mig selv godt nok til at vide at der kommer ENDNU flere ændringer som månederne skrider frem. Hvem havde f.eks. troet at jeg nu ville være i Sri Lanka.

Endnu en festlig aften med danskere ender ud i endnu en sen nat. På vej hjem bliver jeg næsten blandet ind i slagsmål blandt de lokale. Får at vide at jeg skal smutte, og det skal jeg ikke høre 2 gange. Det virker til at de fleste unge her i byen ikke kun fylder sig med alkohol. De er en flok aggressive fjolser. Det er nu 4 eller 5 gang på 4 dage jeg ser eller hører om slåskamp blandt de lokale.

Falder i snak med et engelsk par, og vi bliver enige om at leje et par boards og tage ud og surfe. Endnu en stor succes. Jeg er ved at blive grebet af det pis. For vel første gang siden måske Litauen spiser jeg vestlig mad, da jeg bestiller en burger efter en dag med surfing. Det var som at tage en bid af himmerige. Tror nu ikke at burgeren i sig selv var noget specielt, men efter 2 måneder hovedsageligt med ris smager det meste jo godt.

Aguram Bay - Negombo
Kandy - Arugam bay