Tehran part 3

Sri Lanka
Tehran Part 2

Tehran part 3

Den ene langturscyklist efter den anden vælter ind på hostellet og om aftenenen er vi intet mindre end 6 cyklister samlet på et sted, Holland, Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Især tyskere imponerer med at være et skvat der tydeligvis ligeså godt kunne være i Sunny Beach mentalt, på Hostellet der også fungerer som sprogskole for lokale kommer han en aften splitterragende nøgen ud fra badeværelset mens 3 piger med slør sidder og har undervisning, han trækker et langt spor efter sig sig af svineri og er generelt bare ikke en særlig rar person der måske har været alene for længe, finnen er bedrevidende om alt men resten er flinke fyre på eventyr. Fredag da Ramadanen ophører tager vi ud og spiser nogen stykker fra Hhv Iran Danmark, Mexico og 2x Belgien, folk spiser på gaden som havde de ikke spist i flere år, god stemning i gaderne.

Det er efterhånden min sidste dag her i Iran efter 3 fantastiske uger, men også 3 uger der har vendt op og ned på den her tur, på den gode måde jeg har jo selv valgt det og jeg ser frem til at bruge de næste måske 4 måneder i Sri Lanka, Indien og Nepal, inden vinteren formentlig tilbringes i sydøstasien. Tager ud i byen for at finde bobleplast til cyklen, får stukket 10 meter i hånden gratis da jeg henvender mig ved en isenkræmmer han vil ikke høre tale om at modtage penge, sådan er det bare her i Iran, jeg oplever det igen og igen, helt uvant fra det kolde nord hvor jeg selv kommer fra.

Cyklen bliver pakket forsvarligt ind, spiser frokost hos mit stamsted hvor jeg har spist mindst en gang om dagen mens jeg har været i Tehran, jeg er på fornavn med tjeneren Mohammed og kokken Ased, maden er ikke fantastisk men det er hyggeligt og billig take away.

Emirates er som ventet fra starten en god oplevelse og de godtager cyklen uden problemer, har pakket håndbaggagen til bristepunktet så holder mig under de tilladte 30 kilos baggage der er tilladt.

Iran har været en fantastisk oplevelse og det er forhåbentlig ikke sidste gang i mit liv jeg er her, der er stadig masser af steder jeg mangler at se og mennesker at møde.

Sri Lanka
Tehran Part 2